WILDPATÉ

1. Paté van wildzwijn

De marcassinpaté wordt gemaakt op basis van stukken lever en vlees, gehuld in een smeuïge context. Het uitgekiend boeket exotische kruiden, alsook de zorgvuldig geselecteerde Franse rode wijn dragen bij tot zijn aparte smaak, eigen aan wildpaté.

2. Paté van haas

De haaspaté is een grove wildpaté, gemaakt op basis van gemarineerd hazenvlees en lever. Ter versnapering werd een handvol hazelnoten toegevoegd. Ook hier werd voor de marinade voor een belegen Franse rode wijn gekozen.

3. Paté van fazant

Deze paté is een grove wildpaté, gemaakt op basis van fazantenvlees, vooraf gemarineerd in een heerlijk witte wijn. Hij is bijzonder verfijnd van smaak en een ware blikvanger in de koeltoonbank.

4. Paté van ree

De reepaté is een grove wildpaté, gemaakt op basis van gemarineerd reevlees en lever. Een geraffineerde rode wijn werkt de smaak evenwichtig af.

Verkrijgbaar van uitleverweek 36 - 52.





Heeft u interesse in onze producten?
Bent u op zoek naar productinfo?